Αφίσες

Αφίσες

Αποκριάτικο Πάρτυ για την Τσικνοπέμπτη

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης “Η ΕΛΠΙΔΑ” σας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό αποκριάτικο πάρτυ στο Σύλλογο μας την Τσικνοπέμπτη 20.2.2020 και ώρα 12.00 μμ. Με τα μικρά παιδιά αποφασίσαμε να περάσουμε το δικό μας μήνυμα. Όλα τα αγοράκια θα φορέσουν τα όμορφα κοστούμια τους και τα κορίτσια θα φορέσουν τα φορέματα του… Περισσότερα »Αποκριάτικο Πάρτυ για την Τσικνοπέμπτη

Αφίσα για το καλλιτεχνικό εργαστήριο θεάτρου σκιών

Ο Μικρός Διάκοσμος του κ. Γιάννη Βουλτσίδη κάθε Δευτέρα στις 4.30 – 6.30 μμ, διοργανώνει καλλιτεχνικό εργαστήριο θεάτρου σκιών για τα παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου, στο χώρο του Συλλόγου.

Αφίσα Γιορτής

Σε κάθε γιορτή ο Σύλλογος μας καλεί παιδιά και γονείς, να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Αφίσες για Εντερλέζι

Το 2009, ο Σύλλογος μας οργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Δροσερού, για να τιμήσει τη γιορτή του Άγιου Γεωργίου – Εντερλέζι.

Αφίσα για τις εκλογές

Ο Σύλλογος μας, τον Μάρτιο του 2018, σε μια προεκλογική περίοδο, για τις δημοτικές και Ευρωβουλευτικές εκλογές και έπειτα εθνικές, αποφάσισε να περάσει το δικό του μήνυμα μέσα από μια αφίσα γεμάτη εικόνες. Στόχος, να μπορεί να την κατανοήσει όποιος την δει, ασχέτως με το μορφωτικό του επίπεδο.

Εκδήλωση Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη

Η Ανθρώπινη Βιβλιοθήκη παρουσιάστηκε στη Ξάνθη και στην Αθήνα, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2015, αντίστοιχα. Πρόσκληση: Φυλλάδιο και αφίσα: