Υγεία

Υγεία

  • All
  • Αλληλογραφία
  • Υγεία
  • Υγεία
  • Υγεία Εισερχόμενα
  • Υγεία Εξερχόμενα

Αίτημα προς την οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ για ανθρωπιστική & ιατρική βοήθεια

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης ‘’Η ΕΛΠΙΔΑ’’ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ζητά τη συνδρομή της προκειμένου να πραγματοποιηθούν προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Όπως σας ενημερώσαμε και τηλεφωνικώς, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για γιατρούς, όπως είναι παιδίατρος, καρδιολόγος, Ω.Ρ.Λ. και οφθαλμίατρος οι… Περισσότερα »Αίτημα προς την οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ για ανθρωπιστική & ιατρική βοήθεια

Από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ για τη δράση εμβολιασμού

Το 2013, για τη κινητή ομάδα που θα εμβολιάσει τα παιδιά του οικισμού μας κατά της ηπατίτιδας Α.

Ανακοίνωση από για εξετάσεις πρόληψις καρκίνου

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Νομού Ξάνθης, μέσα από τον Σύλλογο μας, ανακοινώνει εξετάσεις που θα γίνουν στο Δροσερό.

Αίτημα προς ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αποτίμηση δράσης

Το 2015, ο Σύλλογος μας απευθύνεται στον οργανισμό “Αποστολή Άνθρωπος” για το πρόγραμμα Εμβολιά-ζουμε: ανασφάλιστα παιδιά, όχι απροστάτευτα. Και η αποτίμηση της δράσης :

Συνέδριο στις Βρυξέλλες για υγεία και στέγαση.

14. 11.2018 – Βρυξέλλες Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πληροφοριών για τους Ρομά (ERIO), σε στενή συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Φορέων Ισότητας (EQUINET), διοργάνωσε το ετήσιο εργαστήρι του, με τους φορείς ισότητας, εμπειρογνώμονες κατά των διακρίσεων και εκπροσώπους των Ρομά με θέμα “Τερματισμός των διακρίσεων των Ρομά στη στέγαση και την υγεία: ο ρόλος των φορέων… Περισσότερα »Συνέδριο στις Βρυξέλλες για υγεία και στέγαση.

Επαφή με την οργάνωση “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

To 2019, o Σύλλογος μας, απευθύνθηκε στους Γιατρούς του Κόσμου, για τις ανάγκες ιατρικής περίθαλψης των παιδιών του οικισμού μας. Τον Δεκέμβριο του 2018, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στα γραφεία των ΓτΚ, στην Αθήνα. Και η απάντηση:

Επιστολή προς Υπουργεία Υγείας.

236 16.7.2013 Υπουργείο υγείας για ισότιμα δικαιώματα στην υγεία.

Επαφή με την Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών για συνεργασία

167 26.3.2013 προς Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών για συνεργασία

Συνεργασία για εκτίμηση αναγκών εμβολιασμού με την Αντίρροπον

Εξέταση του νερού

Το 2007 ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε επαφές με την Διεύθυνση Υγείας και το κρατικό Χημείο του Κράτους για να εξεταστεί το νερό που πίνουν οι κάτοικοι του οικισμού μας.

Σε πολλά αιτήματα, αναφέρουμε ότι είναι υπογεγραμμένα από τους κατοίκους. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ο Σύλλογος μας αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτά τα αιτήματα, χωρίς τα ονόματα των κατοίκων που τα υπογράφουν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαστε στη διάθεση σας.