Δελτίο Τύπου: Ευχαριστήριο Συλλόγου προς τους κατοίκους και τις Υπηρεσίες.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

«Η ΕΛΠΙΔΑ»

_____________________________________________________________________

Αριθ. Πρωτοκόλλου: 715

27 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου: Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» προς τους κατοίκους και τις Αρμόδιες Υπηρεσίες

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», θέλει να ευχαριστήσει τους κατοίκους του οικισμού οι οποίοι ακολουθούν τις οδηγίες του Πρωθυπουργού μετά την απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων και λαμβάνουν υπόψιν τις ανακοινώσεις που έκανε ο Σύλλογος μας σχετικά με τον Κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες. Συμβάλλουμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα στο να προστατέψουμε τις οικογένειας μας και τους οικείους μας.

Το Δ.Σ. και η Πρόεδρος, θέλουν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Ξάνθης, την Περιφέρεια Α.Μ.Θ και την Αστυνομία Ξάνθης για την άμεση ανταπόκριση τους στα αιτήματα του Συλλόγου μας και την συνεργασία τους. Ευχαριστούμε επιπλέον, τον κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ξάνθης, ο οποίος στην επίσκεψη του, 26.3.2020, μας ενημέρωσε πως δρομολογείται να γίνει απολύμανση σε όλες τις γειτονιές του οικισμού και στον Σύλλογο, αρκεί να καλυτερέψει ο καιρός. Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει τον Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γεώργιο Σταμάτη, ο οποίος καταβάλλει προσπάθειες να μοιραστούν τρόφιμα στους Ρομά πανελλαδικά μέσω των Δήμων.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης

«Η ΕΛΠΙΔΑ»

                                                                                                          Σουλεϊμάν Σαμπιχά

Δελτίο Τύπου: Ederlezi

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ «Η ΕΛΠΙΔΑ» ______________________________________________________________________________ Αριθ....

Δελτίο Τύπου: Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» προς την οργάνωση ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ»,...