Δελτίο Τύπου: Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» προς την οργάνωση ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», το ΔΣ, τα μέλη και η Πρόεδρος, θέλουν να ευχαριστήσουν την οργάνωση ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ», για τις 22 κούτες με αθλητικά παπούτσια, φόρμες και μπουφάν για τα παιδιά και τους γονείς, που ετοίμασαν σε συνεργασία με την εταιρεία INTERSPORT και παραλάβαμε στις 21.2.2020.

Ο Σύλλογος μας, από σήμερα 24.2.2020, ξεκίνησε να μοιράζει τα είδη στις οικογένειες των 40 παιδιών που συμμετέχουν στην δημιουργική απασχόληση του Συλλόγου μας για παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών, των 40 παιδιών ηλικίας δημοτικού που συμμετέχουν στην ενισχυτική διδασκαλία και σε οικογένειες που είχαν πολλή ανάγκη.
Ο Σύλλογος μας θέλει να ζητήσει συγνώμη από όλες τις οικογένειες και τα παιδιά για τα οποία δεν έφτασαν τα πράγματα, καθώς τα παιδιά στον οικισμό είναι 3.000. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι κάποιες άλλες εταιρείες θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των υπόλοιπων παιδιών.

Δελτίο Τύπου: Ederlezi

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ «Η ΕΛΠΙΔΑ» ______________________________________________________________________________ Αριθ....

Δελτίο Τύπου: Ευχαριστήριο Συλλόγου προς τους κατοίκους και τις Υπηρεσίες.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ «Η ΕΛΠΙΔΑ» _____________________________________________________________________ Αριθ....