Ανακοίνωση προς τους κατοίκους για τον Κορωνοϊό

  • από

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

«Η ΕΛΠΙΔΑ»

_________________________________________________________________

Αριθ. Πρωτοκόλλου: 713

20 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Ρομά Δροσερού Ξάνθης «Η ΕΛΠΙΔΑ», ενημερώνει όλους τους κατοίκους του οικισμού μας, μετά από επικοινωνία που είχε με το Δήμο Ξάνθης και τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ, τον κ. Χρήστο Μέτιο σήμερα 20.3.2020, πως αναμένουμε αυτοκίνητο του δήμου με ντουντούκα όπου θα ενημερώσει για τα μέτρα πρόληψης απέναντι στον Κορωνοϊό και πως έχει προγραμματιστεί να γίνει καθαριότητα στα κεντρικά σημεία του οικισμού την ερχόμενη Τρίτη 24 Μαρτίου και εξετάζεται πότε θα γίνει και απολύμανση.

Ο Σύλλογος, θερμά παρακαλεί, κυρίως τους κατοίκους που έχουν επιστρέψει αυτό το διάστημα από το εξωτερικό, να παραμείνουν σπίτι τους σε απομόνωση για 14 ημέρες, μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν κανένα σύμπτωμα του ιού. Θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να προστατέψουμε τις οικογένειες μας. Προτρέπουμε τους κατοίκους, ο καθένας να καθαρίσει την αυλή και το δρόμο μπροστά από το σπίτι του με χλωρίνη απολύμανσης.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσαν, εκκρεμότητες με οφειλές και πρόστιμα, ακόμη και ιατρικά ραντεβού, έχουν πάει πίσω λόγω της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας με τον Κορωνοϊό.

Ο Σύλλογος μας εύχεται καλή δύναμη σε όλους και ευελπιστούμε να το ξεπεράσουμε το συντομότερο, χωρίς να θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές. Ευχαριστούμε τον Δήμο, την Περιφέρεια και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την επικοινωνία και την συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης

«Η ΕΛΠΙΔΑ»

 Σουλεϊμάν Σαμπιχά